Er der noget bedre end at julebage i December måned. Bagetid. Bland alle ingredienserne (undtagen kokos) sammen, smag tilmed et par dråber mandel/rom-essens
Det slog mig så forleden, at jeg måtte kunne bruge karamellem til at twiste mit julebag på en eller anden måde - og at jødekager nok ville være en god makker
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Kartofler er no option, så hvad er der tilbage. Jeg har været meget i tvivl om, hvilken opskrift jeg skulle bringe bag denne sidste låge, af årets kulturelle julekalender
K. n. i. b. e. r. d. t. m. a. f. å. l. æ. s. k. g. ,. o. y. j. u. é. v. p. 4. %. F. U. ø. c. h. L. &. G. A. D. S. B. H. -. ü. ". Ü. T. E. M. I. R. V. N. O. 2. 3. 5. 0. (. 1. /. ). J. S l
Og i denne på alle måder søde juletid er det fedt at kunne smække disse lækkerbiskner sammen og give de traditionelle pebernødder, marcipankugler, æbleskiver, jødekager og alle de andre “gode” sager baghjul
Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt dem ud på en bradepande medbagepapir i ønsket størrelse. tilsæt eddike og lakridspulver og vend det forsigtigt i marengsmassenmed en dejskraber (vigtigt ikke piske, da den så vil falde sammen
Jeg ligger inde med en fantastisk opskrift på juleboller. Men de er fra tiden, før jeg gik i gang med at undersøge, hvad min krop i grunden har det godt med at få indenbords … Så den indeholder både hvedemel, smør og sukker
Til at starte med skal du lave din rismælk. De fleste curries bliver ofte pumpet med en masse kokosmælk, da det gør curry dejlig cremet og rund i smagen – hvilket jo ikke er helt dårligt Men hvis man nu gerne vil mindske sit indtag af mættet fedt og samtidig have en dejlig cremet curry, hvad gør man så
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.