Ja, det lyder lidt tungt, men det er meget fornuftigt i en kage, når man tænker på, at bønner er lavglykæmiske og indeholder godt med protein, så blodsukkeret ikke farer i vejret
På med kyllingerne og lad dem hygge sig til overfladen er gylden og sprød. Smag til med salt og peber. Tilbage med kyllingerne på panden og drys derefter med revet emmenthaler
Smid så kyllingen i en tagine, og lad løgene gøre selskab sammen med rosinerne, safran og vand. Pynt med de resterende hakkede koriander, og så er der serveret …
Nu har jeg så endelig fået taget mig sammen til at oversætte den, så alle kan være med. Start med at blande den kogte kylling og ricottaen i en skål og sæt det til side
Dermed måtte desserten til weekendens tapasmenu naturligvis være treslags franske makroner. Sigt flormelis ned i mandelmelet, del blandingen i tre og bland det sammen med marengsen
Læg de treslags is sammen, og dæk hele isbomben med marcipan (hvis du har mod på det kan du selv rulle det ud, jeg valgte den nemme løsning og købte en færdig udrullet)
Aftensmaden igår blev frittata, med inspiration fra mit madblad. 1 bæger hytteost6 ægEt par dråber engelsk sauce½-1 tsk saltfriskkværnet sort peberFyld 1. cheddar2 bakker bacon i tern, stegt på pandenFyld 2Frisk basilikum, ca. Sæt ovnen på 225 grader varmluftPisk hytteost, æg, engelsk sauce, salt og peber sammen i en skålSkyl tomaterne og skær dem i skiverSteg tomatskiverne i olie på en pande, der må komme i ovnenDrys ost henoverTilsæt fyld (i den med basilikum, piskede jeg basilikum med i æggemassen)Hæld æggemassen over og steg i middelvarme i 5-10 minutterPrik/løft æggemassen nogle steder, så det der stadigt er flydende, kan løbe ned og stivneEftersteg frittataen midt i ovnen i 5-10 minutterKrydr med friskkværnet peber, skyl rucolaen - dup den tør og drys den over frittatenPynt evt med lidt frisk basilikumServer. // FrejaFyld1Fyld 2 6 æg
Fyld (evt. - Græskarcookies med raw chokoladestykker. Jeg har svært ved at vælge mig en favorit, da alle tre stikker i ret forskellige retninger, og det er mine yndlings ingredienser jeg har brugt
Skær med en kniv dejen ud i ca. Opskriften er "lidt" hugget fra Claus Meyer der er den første jeg har set, der grådigt har både creme og remonce som fyld i hans Fastelavnsboller
Her er en af de nemmeste og dermed også hurtigste. Har man ikke været forudseende nok til at sætte kikærter i blød i går, kan man slippe af sted med at bruge en dåse (nu en papkarton) kikærter
Halve æg med ørredrogn, rejer og hakket rødløg. Den slags æg smager godt til både hverdag og fest. Det er ganske enkelt at lave fyldte æg, og de bliver så kønne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.