Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 17 Opskrifter
Mine Favoritter
Rødbedefoccacia med gedeost

Rødbedefoccacia med gedeost

Hæld vand i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt, kamutmel og durummel. Rør hvedemel i væsken og rør dejen rigtig godt sammen
Det grove brød – endnu en grunddej

Det grove brød – endnu en grunddej

Ligesom den bløde dej er en af mine grunddeje, er dejen med rugkerner, hørfrø og honning en af de mest brugbare af de opskrifter, jeg har på rygmarven
Rødbedesalat med belugalinser og æble

Rødbedesalat med belugalinser og æble

Denne salat er en af favoritterne hjemme hos os lige fortiden. Den er dejligt frisk og smuk at se på. og så smager den bare rigtigt dejligt
Lækker marcipanæble/pærekage

Lækker marcipanæble/pærekage

I går aftes fik jeg sådan lyst til kage og da vi havde nogle halvkedelige pærer og æbler, der trængte til at blive brugt og desuden stadig havde en rulle marcipan liggende i skabet, faldt valget på denne nemme marcipanæblekage
Quesadillas

Quesadillas

Quesadillas. Posted on 16. juli 2013 by Karen Engell Dalsgaard. Quesadillas – kæsadijas – er klapsammenmadder på mexicansk
(U)hyggelig start på efterårsferien

(U)hyggelig start på efterårsferien

- men dog stadig efterårsferieOg jeg nyder det allerede, for hvad er bedre, end at starte sin efterårsferie med at bage en kæmpe bunke kager (læs
Weekendsnack: Hjemmelavede P-tærter!

Weekendsnack: Hjemmelavede P-tærter!

Tjek videoen ud og se hvordan jeg laver dem Endnu en af minefavoritter. Opskriften har jeg fået af mine kusiner, og jeg har endnu [
Sensommer kartoffelroulade

Sensommer kartoffelroulade

Denne kartoffelroulade er meget simpel at lave, men ser virkelig elegant ud. Vi fik den i går med en god kyllingesalat til
HIMMELSK MARSKAGE

HIMMELSK MARSKAGE

Det var min dejlige mands fødselsdag i går (hurraaaa). Så en fødselsdagskage skulle der naturligvis til

Nippemad: Tortillapandekager med tre slags fyld

Når det skal gå lidt stærkt og alligevel være lækkert, er tortillapandekager en rigtig god ide. Tre slags kan man lave på meget kort tid, og så er der lidt forskelligt at nippe af