F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. k. H. æ. f. t. y. å. ,. ø. m. b. p. D. J. 1. -. c. P. 3. 8. %. V. S. 5. 6. L. é. O. I. T. C. (. ). 2. 0. ½. R. G. /. N. B. U. |. M. ". z. '. K. w. A
Dette er bare den helt neutrale grundopskrift på mine deller som jeg for det meste laver. Dejlig nem hverdagsmad som kan piftes op med forskellige krydderurter, krydderier eller andet godt
Hovedretten til en af fødselsdagene var fyldt kalkunbryst. Dette valgt ud fra gæsterne. 1 der ikke rigtig spiser rødt-køds-dyr, 1 der ikke spiser pasta/ris (kun kartofler), 1 der har gebis og begrænset tyggeevne og så Tommi som kun spiser 'rent' kød hvor han ikke skal være på vagt overfor fedt, brusk og lignende
Da jeg kom hjem fra arbejde i dag var der fuld gang i køkkenet. Australieren havde fundet min Meyers Bageri opskriftsbog og havde set sig lækkersulten på opskriften på grovbirkes
Vanedannende små muffins. Det tror jeg, at jeg vil kalde dem. Det startede ud med en opskrift, hvor der skulle svesker i, men i mangel på samme, udskiftede jeg sveskerne med tørrede ananasstykker og tilsatte mere vegetabilsk mælk
Dette lækre bananbrød med tørrede abrikoser og figner er næsten for godt til at være sandt. Det er med groft mel, uden raffineret sukker, med kun en smule fedt og stadig superlækkert og sødt
Dette lækre bananbrød med tørrede abrikoser og figner er næsten for godt til at være sandt. Det er med groft mel, uden raffineret sukker, med kun en smule fedt og stadig superlækkert og sødt
Ca. 25 stk. Sprøde og lækre. og opskriften er under re-design. Jeg er ikke så begejstret for hvedemel. vil hellere have noget af det rigtig sunde og gode, når det endelig skal være
Mmm, med sådan et vejr som vi har lige nu, er der ikke noget bedre end kylling i karry. Slet ikke når den serveres med en masse grøntsager som ristaffel