Thaisuppe med kylling og champignon (af resterne fra barbecuekyllingen)
Sundt og lækkert
Sundt og lækkert
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Thaisuppe med kylling og champignon
  • Rester af kyllingekødet
  • 250 g champignoner, skåret i skiver
  • 1 spsk finthakket ingefær
  • 1 stor rød chili i tynde skiver
  • 3 forårsløg i tynde skiver
  • 4 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk rød karrypasta - der er meget forskel på styrken. Min er fra en thaiforretning og meget stærk.
  • 2 knuste kaffir limeblade
  • 1 ½ l hønsebouillon
  • 1 spsk fish sauce
  • Olie til stegning

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.