D. e. t. k. a. n. v. l. s. ". H. r. d. g. '. b. c. o. f. i. ✿. B. m. ,. u. p. I. 3. -. 4. j. 6. 0. S. 2. ø. 1. h. (. G. ). 5. é. æ. y. R. T. L. V. å. 8. ⊱. ╮. N. ♥
Smagte skønt, jeg elsker spinat med muskatnød, og det giver noget smag til den neutrale torsk. Ovenpå lægges torskefilleten, som overdryppes med citron saft
Drys med estragon og smuldr bouillonterningen over. skulle væden gerne være reduceret og perlespelten blød, hvorefter blandingen tages ud af ovnen ogtorskefiletterne placeres ovenpå
Fyld kyllingen medporremassen. Kom tomaterne i et lille ildfast fad og fyld dem medtomatmassen. Jeg var lidt i det eksperimenterende hjørne, med en masse elementer og måder at lave denne ret på, som jeg ikke havde prøvet før
Når grønsagerne er møre er sovsen næsten kogt ind, jævnes evt en lille smule med lidt maizena. Vi fik desuden kartofler og bacon porrer samt paneret stegt feta til
Desuden kan grønsagerne varieres i det uendelige, men jeg vil dog anbefale at holde fast i de friske tomater, da de er med til at give pizzaen lidt fugt
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Smag til med salt og peber. Lad dem trække med saltet mens du ordner de øvrige grønsager. Hak hvidløg og løg, skær tomaten i mindre stykker, skær porren i tynde skiver og hak persillen groft
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.