Der er efterhånden en hel del forskellige, dip, pestos, mayonnaiser og tapenader på bloggen, men en opskrift jeg endnu ikke har delt er min udgave af humus med kikærter
Det er efterhånden længe jeg har gået og pønset på at afprøve "verdens bedste brød", især da Klidmoster lavede det i nogle mål der lige passer til min Le Creuset var det jo oplagt at få det bagt
tilbage af stegetiden smides alle grøntsagerne på en pande sammen med en god sjat olivenolie. Tænd blusset på middelvarme, og vend rundt i grøntsagerne med jævne mellemrum, mens du klargør nudlerne
Den her udgave bragte stor glæde til både børn og voksne på en martsdag. Tilføj mælken lidt ad gangen, og rør det til en glat dej, før du tilsætter mere mælk – på den måde undgår du klumper i dejen
Her er en god opskrift på lækre, luftige italienske grovboller. De er fulde af god smag og vil passe både til fødselsdagsbordet med smør og syltetøj, frokosten med pålæg eller som sandwich
Her er opskriften på et lækkert fiskefad – en slags ‘fiske-crumble’ med et sprødt låg, der dækker over fisk, en grøntsagsblanding med spinat og gulerødder og et lag kartofler