F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. h. a. v. ø. t. x. b. p. å. f. k. ,. m. 4. 0. J. æ. j. D. V. O. H. A. L. T. I. ). y. Ø. C. 2. 1. c. S. P. R. 3. G. 5. K. 6
Fiskebouillonen tilsættes sammen med æblecider og koges ind til det halve. Smag til med salt og peber. Porre og gulerod renses og skæres i tynde strimler og blandes med sukkerærterne
Ørred fik lov til at komme på grillen, skyllede jeg saltet af ham og tørrede ham godt af. Jeg brugte samme fremgangsmåde, som den jeg benyttede til Pulled Pork, bare med den forskel at jeg lavede ½ ”ring of fire” da min ørred jo ikke skulle overnatte på grillen
Smag til med salt og peber. Her på en bund af porrer og dild i mascarpone. Læg porreblandingen i bunden af et ovnfast fad, læg laksestykkerne over, dryp med citronsaft og krydr med salt og peber
ketchupEt stort bundt dild - finthakketMælkeproduktet smages til med salt, peber, sennep, eddike, ketchup, sukker, hvidløg og blandes med det hakkede løg
Kartoffelsalat meddild får en helt særlig smag, der går virkelig godt til kød på grillen. I denne har jeg asparges og majs, men grøntsagerne kan sagtens skiftes ud med dem, du bedst kan lide
Kom kartoflerne op i en skål og vend med olivenolie, citronsaft, salt, peber og halvdelen dilden. Start med at skrubbe kartoflerne i vand, så overskydende jord falder af
D. a. v. i. h. d. e. g. æ. s. t. r. l. f. ,. j. b. n. k. o. m. p. H. å. ø. J. u. y. (. -. B. ). c. S. 1. 0. 2. 8. %. K. C. M. O. E. R. V. L. N. F. U. I. 3. z. A. w. |. ". P
Den varmrøgede laks giver en dejlig, mild smag, der passer utrolig godt sammen med den cremede bygotto, sprøde asparges, masser af frisk dild og citron
Derudover er den lagt i lag med røget laks, friske danske asparges og masser af frisk dild. Jeg har i denne måned læseferie, har overstået alle mine skriftlige eksamener og er netop blevet færdig med min første mundtlige eksamen, der gik super fint
D. e. n. l. æ. k. r. t. a. v. d. j. g. i. å. M. s. o. m. f. y. S. H. T. b. u. p. ,. N. h. -. ). ø. L. &. (. 1. I. 5. 0. 2. 4. c. /. F. B. °. C. '. R. 3
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.