Sund frozen vanilleyogurt med hindbær og chia-mandel chokolade
Mad og sundhed
Mad og sundhed
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 300 g kvark 1%
  • 2 bægre pasteuriseret æggehvide (3 hvider i alt)
  • 4 friske udstenede dadler
  • Kornene fra 1-2 vanillestænger (eller 2-3 tsk ren vanillepulver efter eget ønske)
  • 100 g frosne hindbær
  • 2 tsk chiafrø
  • 50-60 g friske udstenede dadler
  • 2 dl vand
  • 4 spsk god kvalitets ren kakaopulver
  • 100 g knuste mandler (ikke helt- men næsten til mel)
  • Saften fra ½ appelsin
  • 1½ spsk chiafrø
  • Tag nu vanilleisen ud af sine forme, og tilsæt hindbærsyltetøjet på den ene side af isen - lidt ligesom Karamellen på en Marsis. Jeg tilsatte ca. 10 g på hver, hvilket svarer til 1/4 af den vægt du har brugt på isen
  • Frys ned igen og vent med at lave chokoladen, til isen og hindbærsyltetøjet er frosset ned.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.