Kornene fra 1-2 vanillestænger (eller 2-3 tsk ren vanillepulver efter eget ønske)
100 g
frosne hindbær
2 tsk
chiafrø
50-60 g
friske udstenede dadler
2 dl
vand
4 spsk
god kvalitets ren kakaopulver
100 g
knuste mandler (ikke helt- men næsten til mel)
Saften fra ½ appelsin
1½ spsk
chiafrø
Tag nu vanilleisen ud af sine forme, og tilsæt hindbærsyltetøjet på den ene side af isen - lidt ligesom Karamellen på en Marsis. Jeg tilsatte ca. 10 g på hver, hvilket svarer til 1/4 af den vægt du har brugt på isen
Frys ned igen og vent med at lave chokoladen, til isen og hindbærsyltetøjet er frosset ned.
Der er ikke noget bedre end at bage en lækker banankage, med de overmodne bananer, der har lagt længe nok i frugtskålen og udviklet en sødme, således man ikke behøver at bruge sukker i sin kage
koghindbær op med sukker og citron. er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld hindbærmousseog et helt hindbær i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Spises med det samme, mens konsistensen stadig er kølig og cremet. Alle ingredienserne blendes nemt med en stavblender, min yndlings stavblender er denne
Undskyld - men jeg skulle lige ud med frustrationerne - endnu et lille opråb fra mig til jer om, at i skal huske at have den sunde fornuft med jer, når I hører noget fra andre uden uddannelse eller en god række evidens bag sig
Samtidig er denne både lavet som ispinde samt en utrolig cremet og lækker is medchokoladegitter. Idet jeg tilsmagte denne ispind, kom jeg i tanke om mine sunde lakridsmarcipanæg medhindbær, og hvor smuk lakrids, tangsalt samt hindbær er i samme ret
Start med at lave de soyaristet mandler, og lad dem blive tempereret inden du fortsætter. Find dine chokoladeforme frem, som er drysset med den / de topping du ønsker
Under det nederste link, kan du ligeledes læse lidt sundhedsfacts, om disse hjemmelavet chokolader, som for det første ikke er tilsat sukker, men sødes naturligt med lidt friske dadler, som foruden sødmen, også giver din krop en masse vitaminer og mineraler samt kostfibre
Pynt medchokoladeoghindbærog sættes på køl en times tid - eller gerne længere. Derefter en lagkagebund mere, hindbærskum, lagkagebund og top af med rutebilskum
Denne hjemmelavede protein chokoladedrik giver en god mængde protein i forbindelse med træningen og samtidig kulhydrater af god kvalitet, som er næringsrige
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.