Ofte har jeg lyst til lidt sødt efter frokosten og for ikke at spise en masse chokolade gav jeg mig i kast med et sødt lille indslag til min hverdags madpakke
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Opskrift til 10 små boller. dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt). Giv dem 20-25 min ved 175 grader i en varmluftsovn og så er du klar til mad. emailprint dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt)
Det er et kæmpe hit i madpakken eller til eftermiddags snack. (Kom kun lidt chokolade i selve dejen, og brug resten til pynt, da dette giver det flotteste resultat
Varm op til sukkeret er smeltet. - Bland sukker og vand i en lille gryde. Lad sukkersiruppen køle af. - Pres citronerne og limefrugterne, så der er omkring 4 dl saft
Tilberedningstid. Hjemmelavet vanilleis i forklædning som gammeldags æblekage … Næsten. I skrivende stund tør jeg dog ikke spørge ind til den, […] 6 personer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.