Dadel, frisk og udstenet - ½ stk. Sidste år, lavede min mor og jeg lidt sjov medandebryst. Den skulle krydres med en masse af julens varme og dejlige krydderier samt frugter, og serveres med en appelsinsovsmed stjerneanis
Skær så brysterne ud i små fine og tynde skiver, og anret på et fint fad fyldtmed rucola. - og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
Fyldte squash er helt sikkert en ret, jeg kommer til at eksperimentere mere med i fremtiden. Nu har mine forældre efterhånden anbefalet fyldte squash i en menneskealder
Bland kartoffel-indmadenmed hytteost, sennep, forårsløg, persille og godt med salt og peber. Halver kartoflerne på den bredeste led og skrab forsigtigt kartoffel-indmaden ud uden at lave hul i skrællen
Anret med tomat- og agurkeskiver. Jeg gik efter klassikeren i første hug, med avocado og rejer. De fyldte æg er perfekte som forret, på frokostbordet eller som en del af et tapas set-up
Øv, jeg havde sådan glædet mig til, at lave et lækkert vintertilbehør til de små ande-lamselår. Årstiderne havde igår meddelt mig, at deres leverandør af ænder ikke havde leveret som aftalt
Her er squash fyldtmed kødsauce og drysset med revet ost. Tilbehøret ligner pommes frites og kan serveres med ketchup og remoulade, hvis det skal være lidt fastfood agtigt
Smør stangen med et penslet æg. 3) Skær skinken i tern, og bland flødeostcremen, champignon og løg sammen med skinken. 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader
-. J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. 8. 4. B. 6. T. 7
Fyld til slut saucen i de tomme auberginer og gratiner med ost på toppen. Kød og grønt i en pakke og noget man kan lave klar og sætte i ovnen inden man skal spise dem- jeg er fan
De kan i stedet for vaskes med et fugtigt stykke køkkenrulle. -). Der er utrolig meget umami smag i disse fyldte svampe, hvilket kun tilfredsstiller smagsløgene
-. -. -. -. -. -. -. -. H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
-. -. -. -. -. -. -. M. i. n. e. f. o. r. æ. l. d. s. w. k. b. ø. g. t. a. m. ,. å. u. v. D. G. h. p. I. y. j. P. 8. 2. 0. 1. S. –. (. 6. ). 3. c. 5. T. V. 4. B. L. K. O
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
Andebryst marineret i appelsin/hvidløg, smørstegte kartofler, orangesovs og stegte grønsager. Som I måske har læst havde kæresten fødselsdag i mandags og jeg så derfor snittet til at lave en lækker middag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.