Lav isen, der er ret proteinrig, da den laves på frossen moden banan, vanille og kvark / skyr (kvark giver en bedre konsistens, og med samme proteinindhold)
The post Hjemmelavet bounty – overtrukket medchokolade appeared first on RuthogRuth. I december måned lavede vi disse chokoladefyldte bountys med masser af kokossmag før første gang
Det er vigtigt at dåsen er dækket til med vand, hele tiden. Jeg er ikke så meget til den traditionelle nougat og marcipankonfekt, så jeg fandt de lækreste opskrifter på disse skønne chokolader
Du kan selvfølgelig udskifte chokoladen og marcipanen med andre lækkerier fx nødder, kiks eller bær, og på den måde lave din egen favorit is - men prøv først denne opskrift, for den er ret lækker
Min helt egen opskrift på saftig og sød hjemmelavet fudge med kanel, chokolade og hasselnød. Drys medchokoladeknapperne og fordel resten af fudgemassen henover
Hak chokoladen og vend sammen med brødet når det er kommet ud af ovnene. Chokoladerugbrød. Kan med fordel spises med frisk hakket mynte eller citronmelise
Med de bedste intentioner satte jeg skålen i fryseren og der har den så stået lige siden. skyr. Det bliver ikke på samme måde som med så meget andet køkkenudstyr
kom bagte æbler med kanel i sammen medskyr, banan og chokolade. sukkefri nutella med banan. Lav en lækker frozen yoghurt og kom i – her har jeg lavet en vanille og en chokolade
I. m. o. r. g. e. s. v. å. n. d. j. p. t. i. l. f. ø. D. b. a. u. k. æ. T. c. h. M. ,. y. J. G. &. B. '. L. E. V. P. N. -. ). C. (. 2. 1. 5. 6. 0. %. F. H. /. S. 9. 7. 3. 4. 8. K. g g
Jeg havde egentlig planer om at skrive om Madklub i aftes eller Food Festival fra weekenden nu, men jeg har lige nydt sæsonens første glas hjemmelavet varm chokolade og jeg er simpelthen nød til at dele opskriften med jer før jeg gør noget andet
Hvis du vil toppe chokoladenmed noget, skal du gøre det, inden du putter chokoladen ned over. Opskrifterne hat alle det tilfælles, at de er uden tilsat sukker, men sødes naturligt med en smule dadler
T. i. l. H. a. o. w. e. n. v. d. j. g. h. m. s. k. u. f. r. I. b. t. ,. -. ø. S. p. G. W. B. å. O. c. æ. E. D. P. ). V. C. 1. 5. 2. 6. 0. 7. +. 8. %. (. 3. F. y. L. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.