De kan både være kolde og varme supper. Suppe serveres oftest varm, men kolde supper forekommer. en franske køkkenchef Escoffier inddelte supper i to hovedgrupper
Der findes mange slags rødbedesupper med den russiske borsch som den mest kendte. Supper _______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alt i mens der blev sat hæk, simrede den bedste af alle efterårssupper og som passede helt perfekt til en dag som i dag, hvor det var halvkoldt og regnende
Der kan altid kommes mere vand i hvis supper er for tyk. Ingredienser til en portion til 4 personer. 1 hokkaido græskar, befriet for kerner, skåret i tern med skrællen
Og de varme, fyldige supper finder vej til mit køkken. En af de ting jeg holder mest af ved denne årstid er, at hyggen igen for alvor rykker ind i min stue
Landsuppe500 g hakket svinekød1 løg finthakket2 fed hvidløg revet0,75 l grøntsagsbouillon eller fond1 dåse hakkede tomater, kan laves selv hvis man er paleo fanatisk2 gulerødder skåret i skiver1/2 hvidkål i tern 2x2 cmSaltPeberOlivenolieBrun kød og løg i olien