E. f. t. e. r. j. g. b. l. v. h. o. s. k. i. n. c. p. m. d. H. a. U. x. ,. å. ø. O. u. S. -. J. w. 1. (. ). T. 4. æ. 6. 0. 2. D. y. 3. B. °. C. N. I. F. k g
Pasta er lørdagsmad. I hvert fald om lørdagen. ) Ej, jeg elsker bare pasta, og hvem gør ikke det. Denne version er ret langt fra den sædvanlige carbonara eller bolognese, men den er super lækker her i foråret/sommeren, og ligger ikke så tungt
Denne opskrift kan godt virke lidt omstændig. I dette sure vejr hvor man kun kan være inde, er det hyggeligt at være i køkkenet og have tid til at forberede denne skønne terrine
Tænk engang, hvor går tiden hurtigt. Det er allerede weekend igen. Jeg brokker mig nu ikke. For én gangs skyld går jeg nemlig en relativt afslappet weekend i møde
En hurtig forret til weekenden. Endelig skal man slappe lidt af og sove til det bliver lyst jubiiii. Røget laks med fennikelsalat2 fennikler1 bdt dild3 spsk kapers1/2 appelsin4 spsk jomfruolivenolie2 spsk sweet soja (Anbefaler Kikkoman)Havsalt og peber200 gr røget laks Fjern det yderste af fenniklerne og skyl dem
J. e. g. k. a. n. r. i. t. o. d. l. s. U. h. m. M. j. ø. b. f. N. B. u. D. v. ,. p. å. I. 3. æ. (. S. ). -. O. P. /. R. 1. E. A. 2. c. T. 8. 0. C. y. G. K. ". V. L. H. ½. 7. g
Snit i kanten af osso buko stykkerne (ellers "krøller" kødet sammen under tilberedning). Brun kødstykkerne på en slip-let pande, krydr med salt og peber, læg kødet i en gryde