Udover at nyde det gode solskin i store doser og køre det danske land rundt i bil, bliver der også eksperimentereret en hel del i køkkenet i disse dage
Jeg har længe haft lyst til at prøve at lave mine egne proteinbarer. Jeg har også puttet nogle af mine barer i fryseren, så der er til et stykke ud i fremtiden
H. e. r. k. o. m. p. s. i. f. t. n. å. g. l. u. a. E. q. h. d. æ. ,. v. ". c. y. -. D. j. ø. b. A. O. '. (. ). I. 3. 1. 2. ½. 4. 0. +. 6. J. R. F. P. T. V. B. 7. 5. K
Jeg synes, at glasur er noget dejligt, fint noget, som virkelig er med til at pynte en kage. Jeg er endnu ikke sprunget ud i frosting (det består jo også af flødeost), selvom det ser så fint ud
Mine favorit mærker er Semper, Schär og Finax. Vores favoritter er Sempers fiber penne, købes hos Specialbageren, eller La Bouna Vita, som vi køber i vores lokale brugs, men prøv dig frem
En svampet traditionel squashkage med masser af smag, som er et skøn og anderledes indslag end den traditionelle chokoladekage, når der skal serveres kage Jeg har bagt den et par gange og begge gange har det var en stor succes
Der er gået lidt spinat i den her den sidste uge. Jeg har længe gerne ville lave de her skønne kyllinge/spinat frikadeller, som jeg har set rundt på diverse blogs