min kogebog

min kogebog

  • 12 Opskrifter
Æggekage med kylling og parmesan

Æggekage med kylling og parmesan

40 minutter. ca. 4-5 personer9 æg2 dl. græsk yoghurt1 rød peber i små tern1/2 squash i små tern1/2 chili, finthakket7 soltørret tomater, hakket1 stk

Mini Pavlova

12-14 minutter. 15 minutter ved 180 grader. Det er ved at være længe siden at jeg har delt en kageopskrift på bloggen

Jordbær- rabarbersorbet

Jordbær og rabarber koges med sukker i 5-10 minutter og moses / blendes. Inden serveringen tages isen ud 10-20 minutter før
Fragilité

Fragilité

Ved servering skæres kagen i mindre firkanter, drysses med flormelis og serveres med friske hindbær. 5 minutter. 35 minutter. Sæt kagen i fryseren i 15 minutter, indtil den er helt kold
Rabarbertid

Rabarbertid

Mine tanker er min styrke. Må bare konstatere her på min anden sommer som. dage, har jeg gået og luret på min hvide Snoning som jeg denne gang har

Æble og hindbærtrifli med havrecrunch

) Æblerne marineres i halvdelen af farinen, appelsin saft og skræl i 30 min. ) I en stor pande ristes havregryn, kanel og solsikker under omrøring i 4-5min. ) Varm æblerne og smør op i en gryde og lad det simre i 6-8 min
Marengs- og yoghurtdessert med tranebærsauce

Marengs- og yoghurtdessert med tranebærsauce

D. e. n. d. s. r. t. o. v. a. k. g. u. p. ø. T. m. h. å. i. ,. æ. l. f. -. j. I. E. y. b. J. (. 4. ). 2. 1. 5. ½. S. B. c. 0. L. 3. R. K. é. t g
Pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling

P. a. s. t. l. m. e. d. k. y. i. n. g. D. r. b. å. v. o. f. u. æ. p. K. ø. h. O. 4. -. 5. I. 0. ,. 2. 3. 1. c. 8. %. S. E. (. ). F. B. A. N. H
Tunmousse

Tunmousse

Opskriften er fra et af Karoline-hæfterne og opskriften lyder således (mine ændringer er med rødt)12 tunmousse-muffins4 dåser tun i olie (ca
Andesauce til juleaften

Andesauce til juleaften

Under 5 minutter. Mel og fedt skal i gryden først og stege ved middellav varme, indtil melet ikke smager råt mere