Spinat-æggewrapmedlaks, avo. Pastaretten har en skøn smag af røgetlaksog er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Smør tortillaerne med et tyndt lag rygeost – fordel spinat oglaks. Rør Mayonaise og creme fraiche sammen – dryp på – riv citronskal over – krydr med salt og peber
Fyld tortillaer med salat, laks, ærtehummus og karse og rul dem sammen. Skyl og afdryp kikærter og kom dem i en blender sammen med ærter, presset hvidløg, krydderier, olivenolie og cremefraiche
Salat medrøgetlaks, saftig vandmelon, cremede avocadoer, rødløg, frisk mynte og sort sesam. Smid en håndfuld friske mynteblade på og pynt med sorte sesamfrø
Jeg lavede denne wrapogtog den med som madpakke. Jeg købte fuldkornstortilla med chiafrø i Føtex og de smagte rigtig lækkert samtidig med, at de er noget sundere end den hvide version
Fordel salat i midten af tortillaen og læg strimler af røgetlaks oven på. Som kostvejleder hører jeg ofte at sund mad er besværligt at tilberede og tager en krig i køkkenet, men med få ingredienser kan du smække en lækker wrapmedlaksog cream cheese sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.