Jeg er ret vild med retter, der står og simrer i lang tid, bliver øset op i en skål og spist med en ske – og det er lige hvad denne Chiliconcarne er, som oven i købet er ret nem at lave
Start med at snitte grønsagerne fint og svits dem i olie, grønsagerne må ikke brunes. inden servering rives lidt limeskal i retten samt saften fra limen og det er også nu du skal tilsætte din let hakket chokolade
&. H. e. r. f. å. i. o. p. s. k. t. n. v. d. b. c. h. l. a. D. y. j. g. ,. m. M. ø. I. u. æ. V. O. S. T. R. (. 1. 0. -. 5. ). 4. 2. 3. L. K. F. B. P. N. ". ) l
And the book, Jamie’s America, has so many great recipes, so it’s … Continue reading → . Another recipe is now done in me Jamie Oliver domestic project
Server med nybagt brød, cremefraiche, lime og gerne chili eller tabasco til ekstra styrke. Hak løg og hvidløg fint, svits i lidt olivenolie, dernæst oksekød og krydre med salt, peber, paprika og cayenne peber
I. n. d. e. j. u. l. p. o. s. t. g. v. å. b. i. a. f. m. c. h. r. k. D. ,. ). H. B. ø. y. -. æ. 5. 0. 1. 2. é. (. E. S. K. N. L. T. A. M. J. F. z. w. '
Chiliconcarne betyder direkte oversat chilimed kød ogchili skal der til. Jeg vil igen lige nævne hvor vigtigt der er at smage på maden fra man starter, en god chili skal der arbejdes medog smagen skal justeres til den er perfekt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.