Brød

Brød

  • 6 Opskrifter
Langtidshævet maltbrød med valnødder

Langtidshævet maltbrød med valnødder

M. a. l. t. b. r. ø. d. m. e. v. n. g. i. f. o. k. s. ,. å. j. c. y. B. 1. I. 0. æ. 3. h. 2. p. A. 8. ½. 5. F. R. u. Æ. (. ). H. L. S. 4. r l
Anbefaling: Verdens bedste brød

Anbefaling: Verdens bedste brød

Når det ikke behøver at gå så stærkt om morgenen, ved jeg ikke noget bedre end at bage dette brød. Til gengæld får du et rustikt brød, der med sikkerhed vil imponere på brunchbordet eller som tilbehør til middagen
Rustikt Møllerbrød

Rustikt Møllerbrød

Print PDFBrødtype. Grovbrød med surdej og rug, Tidsforbrug. Det rustikke møllerbrød er et grovbrød hvor der er ekstra meget rugmel i
Groft Kernebrød

Groft Kernebrød

Brødtype. Grovbrød på surdej, Tidsforbrug. Hvis man godt kan lide grovbrød og man samtidig godt kan lide at få godt med kerner i sit brød, så er det her et perfekt brød at lave, som ikke engang tager så lang tid at lave dejen til, men som dog tager noget procestid
Grovbrød

Grovbrød

Brødtype. Grovbrød med surdej, Tidsforbrug. Man kan bage et grovbrød på mange forskellige måder og rigtig mange opskrifter laves med gær og ikke noget surdej