Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Denne gang havde vi en masse soltørrede tomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørrede tomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt medkyllingog svampe
Start med at skære kyllingen i mundrette stykker, løg og hvidløg snittes fint. Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
For fedtfattig version, brug da mayonaise light samt græsk yoghurtmed lav fedtprocent. Missionen var nemlig at bikse en dejlig, let frokostsalat sammen medkylling
Behold stilkene og stop dem sammen med citronerne ind i kyllingen. Imens du skærer kyllingen ud, skraber du kartoflerne løse af bunden på bradepanden og hælder skyen fra over i en skål
Dette serveres med ris og toppes med koriander og chili – og det kan virkelig anbefales. Jeg er blevet vild med denne nye indisk inspireret kyllingeret, der sender dig direkte ned til det varme land mod syd
Disse marinerede, grillede kyllinge satay-spyd med crunchy, cremet peanutsauce er en af mine absolutte asiatiske favoritter, og det skulle ikke undre mig, hvis jeg får det serveret flere gange på min tur – du kan i hvert fald holde øje eller følge med på Instagram, hvis du har lyst
Tag kyllingebrysterog timiankviste op af fonden og blend alt, der er tilbage i gryden (vand, løg og gulerødder) sammen med den stegte svampeblanding, til du har en cremet suppe
Jeg havde lyst til en ny suppe og da jeg elsker asparges blev det det. En af de (eneste) gode ting ved at sneen fortsætter er, at man stadig kan lave lækre, cremede supper Den her fik vi for et par uger siden
Det er et år siden at vi startede, og vores hverdagskost er egentlig ret normal efterhånden. Bagningen er i høj grad en blanding af hvede og speltmel, mælken er oftest laktosefri, løg indgår sommetider i aftensmaden og morgenmaden består af speltflager
Løgene pilles og skæres på den brede led, så du står mednoget der ligner to, solide løgringe. I mens koges vandet op, ogpolentaen tilsættes en en tynd, jævn stråle
V. i. n. t. e. r. v. j. s. u. p. o. g. d. a. b. l. f. k. K. E. ’. ”. S. m. –. ø. å. æ. D. h. ,. c. G. O. C. -. y. (. 2. ). 1. 0. 7. 5. T. 4. B. J. I. N
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.