Men i morges lykkedes det alligevel et af mine medmennesker at pisse mig fuldstændigt af. Jeg ved godt, at mine egne parkeringsevner ikke rækker usædvanligt langt
Jeg har været ude at shoppe i dag. Ikke en af de der gange, hvor jeg igen kom hjem med en ny neglelak og en fin sommerbluse - næh nej, jeg har skam købt mig noget så frækt som et vægtløfterbælte
Ville det ikke være en skøn verden, hvis man udelukkende kunne spise Nutella i stride strømme, og kroppen stadig fik den sammensætning af ernæring, den havde brug for
Jeg gav desuden mine nogle minutters grill til sidst for ostens skyld. Der er en interessant artikel fra en af mine yndlingsbloggere her, hvis du gerne vil have en grundig gennemgang
Med spidskålens milde, milde smag og mine forsøg med forskellige retter såsom. Lækker, lækker mad der sagtens kan nydes i ægte LCHF-stil (stenalderkost)
Stenalderkost, paleo, hulemandskost, paleo-diæt. Ja, kært barn har mange navne. Stenalderkost er blevet yderst populært herhjemme, da det er en meget proteinrig og ofte kaloriefattig kostform med de mange grønsager og store mængder kød
Salat kan smage rigtig godt. Og det kan være så knaldhamrende kedeligt. Især om vinteren og i det tidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar til det
100 gr mandler2 spsk fint salt2,5 dl sorte belugalinser1 dåse artiskokhjerter i kvarte (240 gr i drænet vægt)2 røde grape1 hoved frissé salat1 raddicho6 skiver brød100 gr gedeost (soignon)Citronolie4 spsk koldpresset jomfru olivenolie2 spsk hvid balsamicoSalt og peberLæg mandler i blød med vand og salt i 10 minutter
H. v. i. s. d. u. k. e. r. g. t. a. n. o. l. h. S. /. p. m. ,. æ. b. å. f. j. M. L. (. P. c. ). y. ø. D. I. B. E. R. J. ". T. A. 1. -. N. ½. U. w. 5. 3. O. 0. 7. x. 4. K
moderne stenalderkost, og selvom jeg personligt er alt, alt for glad for mad til at kunne følge en helt særlig diæt, der udelukker mange af minefavoritter, er jeg altid meget interesseret i at følge opskrifterne, der kan være meget inspirerende