Jeg er vikar på en pædagogisk institution, og det er jo bare et supergodt sted at tage kage med. Og du skal virkelig tage dig sammen for, ikke at spise dem alle
Det er sådan at i mine drenges klasser har de kageordning, og min ældste skal have kage med imorgen. Det blev gjort her til aften hvor jeg skulle have siddet med benene oppe, og ha set Robinson (ja jeg er en af dem der ser det hvert år
Pynt straks med kokos og evt. Pisk mælk, æg og vanillesukker godt sammen. Fortsæt med at piske (ca. I en anden skål røres blødt smør, sukker og salt sammen
Som jeg skrev i mit indlæg om macarons, havde jeg fundet noget lakridspulver på tilbud som bare måtte afprøves, og det blev det blandt andet med disse cupcakes, som jo godt nok ikke ligefrem er fedtfattige, men nyder man dem med måde, synes jeg nok det kan forsvares
Det er derfor vigtigt, at man starter på lav hastighed, når man starter med at piske ganachen op og bruger risene til at løsne chokoladen stille og roligt
Kom mel, kakaopulver, melis, bagepulver, salt og smør i en røremaskine med en flad spartel eller brug en elspisker, og pisk sammen til alt er godt blandet og sandet i konsistensen
Havde lige en lille rest af Ganachemed knas ognogle chokolademuffins i fryseren. Pyntet med lidt hjemmelavet fondantsommerfugle og blade, let og lækkert
Kornene fra den halve vaniljestang skrabes ogog mases med lidt flormelis, så kornene skilles ad. Mente lige her til aften at det var tid til at lave nogle cupcakes på eget initiativ, og ikke på bestilling fra andre
Skulle det være dadel-hasselnødde-nutella brownie, no-bake brownies med dadler, hasselnødder og kakaotopping eller måske raw nutella ganache dadelbrownie
En færdig ganache skal være helt blank i overfladen, og al chokoladen skal være smeltet. Det bedste ved den er, er at den super nem at lave og jeg har endnu ikke mødt en, som ikke kan lide den
Add coconut paste and white chocolate in a medium bowl. The coconut/lime macarons are the new addition to my little family of macarons, I have now made some different flavors (not all are on the blog yet) and have recently had time to try of some new exciting tastes
når det er kold tilsættes appelsin skal og piskes op med en elpisker til en bliver luftig. Først blandes mandelmel og formelis og passeres igennem en sigte – dette trin må ikke springes over
Ha over ganacheog pynt med frosting, mokkabønner og Toffee ( eller annen ønskelig pynt). I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
M. a. c. r. o. n. s. I. g. e. d. i. 1. 2. 0. m. l. f. æ. h. v. 5. u. k. t. w. S. ,. ø. b. p. y. B. x. P. /. W. F. å. T. z. j. L. ½. -. 4. D. 8. 6. E. H. q. C. A
Til opsmøring af kager, topping på cupcakes, eller chokolade trøfler, vælger man en ganachemed meget chokolade i forhold til fløde, men er det til fyld i en kage, vælger man en opskrift med mere fløde og mindre chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.