Hestebønner med chili, mynte og koriander. Posted on 14. august 2013 by Karen Engell Dalsgaard. Anden dag med grisestegen blev det hestebønnernes tur – hestebønner, valske bønner – kært barn har mange navne
Jordskokkegratinen er inspirerert af Det Lille koekken, som havde en opskrift på denne dejlige gratin - jeg føjede så lige lidt forårsløg i skiver til og lidt smuldret hønseboullionterning -uhmm den smagte dejligt
Hovedretten til min 80'er menu var indbagt mørbrad. Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbraden med noget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad
Den her banankage er bagt efter den klassiske Karoline opskrift. Jeg har dog i stedet for at bage den i en rugbrødsform/kageform bagt den i bradepande og skåret chokolade i tern og puttet i kagen istedet for at lægge smeltet chokolade over kagen
Den indeholder meget A-vitamin samt B-og E-vitaminer og mange mineraler, bl. spinatlasagne med svampe. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________