Mine Favoritter

  • 11 Opskrifter
Mine Favoritter

Tilbehør til vildt

Tilbehør til vildt. Posted on 8. november 2013 by Karen Engell Dalsgaard. Det er midt i jagtsæsonen, og jægersmænd og -koner står rundt omkring med masser af dejligt kød, der skal laves til spændende mad
Tilbehør: Gulerødder i sennepsfløde

Tilbehør: Gulerødder i sennepsfløde

J. e. g. s. p. i. r. m. a. n. u. l. ø. d. o. å. t. M. b. h. v. æ. k. D. f. j. 2. 0. 1. L. c. ,. y. G. –. (. ). 4. -. ½. S. K. H. T. V. 5. N
Lakridskylling

Lakridskylling

L. a. k. r. i. d. s. y. l. n. g. e. h. t. æ. ,. f. m. 2. j. o. v. u. T. 3. ø. 1. b. /. 4. -. ½. V. ". p. P. å. D. S. H
Salat med granatæblekerner

Salat med granatæblekerner

1 pakke babysalat½ granatæble1 rød snackpeberfrugtagurk skåret i små stykkerolieedikke dressing Se opskrift under dressingerBabysalaten skylles og lægges i et fad
Min bedstemors boller

Min bedstemors boller

Nu vil jeg hvile mig lidt og glæde mig til i aften hvor mine forældre og mine to niecer, Sara og Laura, kommer på besøg
LAKRIDS-HINDBÆR-HVIDCHOKOLADE CUPCAKES

LAKRIDS-HINDBÆR-HVIDCHOKOLADE CUPCAKES

Jeg faldt over denne opskrift på Johan Bülows hjemmeside. Det er Mariam fra Serenity Cupcakes der har kreeret opskriften og de er virkelig et hit
Dadelbarer med lakridspulver

Dadelbarer med lakridspulver

M. m. ,. d. i. s. e. r. p. l. t. h. n. ø. a. g. v. k. o. f. ). I. (. 2. 4. æ. 1. 5. 3. 0. x. V. u. D. y. b. j. F. å. B. T. L. /. N. O. ) l

Nyfortolket Sarah Bernhardt

En meget lækker og nyfortolket variant af den klassiske Sarah Bernhardt med lakrids og hvid chokolde
Laks marineret i soya/tomat/lime

Laks marineret i soya/tomat/lime

Dem der følger min blog ofte, er nok klar over, at jeg er stor fortaler for at spise mere fisk, specielt fede fisk som laks
Knasende sprødt sommerhit

Knasende sprødt sommerhit

Claus Meyers Salatværksted er mest af alt yderst velproportioneret, hvilket er en mangelvare i kogebogsgenren
Oksemørbrad med Fanøskinke

Oksemørbrad med Fanøskinke

Nyder stadig min ferie på Fanø i Sønderho, især nyder jeg alle de lækre råvarer vi fortærer hver dag