Verdens nemmeste og lækreste pastaret med champignon, tomat og urter. One pot pasta er en dejlig nem og hverdagsvenlig måde at tilberede og lave lækre pastaretter på
Maj måned skriger ramsløg, denne tidligere ukrudtsplante der gror vildt er blevet en lækker delikatesse der kan bruges i mange sammenhænge med dens kraftige smag af hvidløg er det en utrolig smagsgiver
Man kan hvis godt sige at jeg køre med et tema i denne uge kan i gætte hvad det er. Men ramsløgene er altså lige kommet i butikkerne og det er så kort tid de er her, så nu får den fuld skrue
Jeg fik langt om længe bestilt mig en ny kasse fra Årstiderne og det var en skønt gensyn. Jeg bestiller som oftest en stor mixkasse, da jeg godt kan lide at vi får lidt forskelligt af både frugt og grønt
J. a. ,. i. t. æ. n. k. e. r. o. H. y. d. v. F. s. l. u. g. O. j. h. I. f. ø. M. m. å. b. c. p. &. 2. 0. 1. 4. ½. A. 3. 8. 5. C. z. R. S. N. -. ". D. Æ. L. P. '. K. (. ). V. T. B
Det er snart tid til fastelavn, og derfor tid til at tage hul på fastelavnsbollesæsonen. De sidste mange gange vi er gået forbi en bager, har jeg plaget (som et lille barn) om at få en fastelavnsbolle, men min mand har været yderst standhaftig
Lavede denne skønne ret forleden dag. Det var lidt på gefühlen, men endte temmelig godt ud. )OPSKRIFT 2 persIngredienserTo stykker laksefiletfrisk spinat2 gulerødder1 rødløg1 fed hvidløgcitron1/4 madlavningsflødesaltpeberpasta (gerne frisk)Hak løg, hvidløg og gulerødder
Disse ciabatta boller bygger på de samme principper som verdens nemmeste brød hvilket betyder at det er ret let at slå sammen om morgenen for så at bage dem om eftermiddagen efter de har langtidshævet
Jeg havde lidt overskud her den anden dag og besluttede mig for at bage et par brød. Det blev til to store og lækre ciabattabrød, ud fra nogle enkle ingredienser (opskriften er fundet på melposen
Det er så lækkert at lave sine egne pitabrød, og det er absolut ikke svært. Her er opskriften på en portion pitabrød lavet på grahamsmel, men du kan også erstatte gramhamsmelet med fx durummel
Fordej. 160 g italiensk hvedemel1 dl vand20 g gærGærne opløses i vandet og melet køres i med en håndmixer med dejkroge-dejen stilles i køleskab i en skål dækket til med film