i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. e. n. k. o. d. t. r. s. f. a. v. …. m. ,. g. c. h. p. å. G. j. b. O. u. F. (. 4. 2. ). 0. æ. y. 1. ø. 5. ½
Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret imit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Forrig søndag fikvi gæster til aftensmad og jeg havde taget en hamburgerryg op, men i løbet af dagen tænkte jeg mere og mere over at jeg ikke havde lyst tilalmindelig kogt hamburgerryg og glaseret i ovn laver jeg også tit - der skulle noget nyt til
Lægges i et fad og sættes i ovnen og dækkes med staniol. Hamburgerryg kan godt være lidtkedeligt, så jeg foretrækker at tilbehøret er spændende og fuld af smag
Fordel aubergineskivernei et fad. Her kommer en skøn sag, der enten kan bruges som et super lækkert og farverigttilbehørtil et godt stykke oksekød – eller som en skøn vegetarret til en hverdagsaften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.