I aftes fik vi rigtig mormormad, eller skulle jeg sige Bodilles Kro i Skagen - mad. Den sommer jeg arbejdede som tjener der fik jeg i hvert fald ofte denne skønne ret
Let tunmousse. En sikker forret, som alle er helt vilde med – så kan det. ikke blive bedre. Jeg bruger en Jelloring fra Tupperware, men den passer også
- lavet med kærlighed og skumfiduserJeg har altid været en hund efter p-tærter, og da snakken ude på praktikskolen her den anden dag gik på p-tærter, ja så måtte jeg selv lige prøve at bakse dem sammen
Mine tog ca. Hvem kender ikke den her. Jeg har, tro det eller ej, aldrig lavet den før i dag. Ved ikke helt hvad det skyldes, men tror det hænger sammen med, at så mange har et helt specielt forhold til denne ret, og måske har jeg været bange for ikke at kunne leve helt op til det billede den enkelte har af denne ret
- eller roterende spyd om man vilFor efter at både Peter og jeg nu har sommerferie, så skal det i den grad fejres, og da vi ikke lige havde kræfter eller oveskud til at fejre det igår, selvom det jo egentlig var der vi fik sommerferie, så blev vi enige om at gøre det idag istedet
2 stk svinemørbrad½ pose pinjekerner1 frisk mozarella ost50 g blåskimmelost - jeg brugte bluedream fra Netto1 håndfuld tørrede tranebær1 håndfuld friske basilikumblade1 stort fed hvidløg der er presset eller hakket fintsalt og peberMørbraden pudses for sener