Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbrad og lidt røget svinemørbrad. I dag kom de varer som jeg havde bestilt ved Årstiderne, eller det vilsige, halvdelen af dem
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. l. ø. b. e. t. a. f. K. r. s. H. m. n. h. v. d. j. g. æ. p. ,. o. k. y. D. å. S. u
Svinemørbrad med parmaskinke, salvie med pasta med sprødstegt parmaskinke, rucola, fløde og citron. Fordel halvdelen af salviebladene på og derefter halvdelen af parmaskinken
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. V. s. e. r. v. t. n. m. ø. b. a. d. å. f. g. æ. ,. k. l. h. p. o. F. y. S. (. u. ). z. R. 2. 0. r g
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. n. k. l. ,. m. s
Den skæres op imindre stykker ikke helt igennem, men så der kommer lommer på tværs. Mozarellaen, blåskimmelost, basilikum, tranebær og hvidløg blandes sammen
Her er fyldtsvinemørbrad et godt bud. Så kan man jo smide den anden i fryseren eller invitere nogle flere gæster Denne gang blev den fyldt med diverse krydderurter og pinjekerner, men man kan fylde alt muligtforskelligti – det er bare at prøve sig frem
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. ø. r. s. t. o. g. f. e. m. u. n. d. k. y. l. v. å. b. D. a. h. j. L. æ. ,. p. c. V. J. S. P. 4. 1. 6. 0. 8. -. 2. 5. ½. K. H. N. 3. /
Rør spinaten sammen med, parmesanost, parmaskinken, peber, timian, salvie og dadelmosen. Skær derefter mørbraden flad, ved at skære et lillesnit (ikke for dyb) ind hvor bimørbradensidder og åbne det skåret stykke op, hvorefter der skæres et lillesnit mere
I går aftes stod menuen på en ny udgave af svinemørbradi fad, og det blev nu egentlig en succes. Jeg valgte, at tage udgangspunkt i en opskrift jeg faldt over imagasinet "Mad
Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Denne ret er super nem at gøre klar, og den kan nemt klargøres dagen i forvejen og sættes i køleskabet, så det bare er at smide den i ovnen og vente på, at den er færdig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.