Tom pengepungs-lasagne
Livet i Rebelsig
Livet i Rebelsig
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 stort fad (8 portioner)
  • 400 g. hakket oksekød
  • 1 pakke bacon (tern eller skiver klippet i små stykker)
  • 3 løg, grofthakket
  • 6-8 gulerødder, revet (eller et smut i minihakkeren)
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpure
  • 2 laurbærblade (disse skal tages op af saucen inden lasagnen lægges sammen
  • 2 spsk oregano
  • 1½ spsk. merian
  • 1 spsk oregano
  • Salt og peber
  • 2-4 dl mælk/fløde/vand (bestem selv og doser efter hvor tyk saucen skal være)
  • Lasagneplader
  • Revet ost
  •  
  • Mornaysauce
  • 30 g. smør
  • ½ liter sødmælk
  • 1 dl fløde
  • 3½ spsk. mel
  • 150 g. mild revet ost
  • Salt og peber
  • ½ tsk. revet muskatnød

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.