Jeg jævnede rettenmedlidt mælk og Maizena, så sovsen blev lidt tykkere. Dejligmedhurtig aftensmad. Bland tomatsuppepulver, paprika, løgpulver, mel, salt og peber, og vend fileternei æg og derefter imel/tomatsuppeblandingen
Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkernederi. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen medsinfamilie
Dette er supBaconsurretkyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen medbalsamico (etter smak)
Rigtignem mad det her også til de meget travle dage. Mens maden koger lidt sammen kan man tilberedeblomkålsris eller mos og servere med cashewnødder på toppen
Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikkeligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes medlidtfriskpersille og serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Så det gør jeg ikke, men kaldet retten for, nemkyllingeretmed karry og porre. Kom porrestykkerne på panden og lad varm dem igennem, så de bliver bløde og lækre
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. a. n. g. e. c. h. r. y. t. o. m. k. ø. v. D. d. j. ,. f. u. l. S. æ. s. å. 4. b. 2. 1. /. w. p. F. R. -. J. P
Skjær en lomme ikyllingbrystet, fyll med godt med ost og soltørket tomat. Denne gangen fylte jeg den medPhiladelphiamed sweet chili og soltørket tomat, før jeg rullet den inni bacon
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.