E. n. d. e. j. l. i. g. t. s. a. f. o. k. r. y. u. b. ø. m. p. å. æ. V. v. h. ,. R. (. ). D. S. L. T. I. 4. 2. 0. -. 3. x. 1. ½. 5. /. 7. C. F. K. H. c. 8. N. M
Fødselsdag, søndags kaffe eller bare lidt lækkert til en kold eftermiddag så er gode lune bollermed tandsmør og ost lige sagen eller hvad man nu har lyst til at komme på sin bolle
Synes lige jeg ville dele min bage morgen boller her til aften med en lille billedeserie. Medic out . Færdig med at hæve i 30 min. Dejen rullet til boller som nu skal hæve i 30 min igen igen. Så er bollerne klar til at blive penslet med vand og sat i ovnen i 12 min ca
Har bagt super lækre boller uden amaranthmel, men mere ris og majs mel. Jeg har prøvet at bage disse, men synes ikke at de hæver ret meget op når de bliver bagt
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
De får dog en fin og sammenhængende tekstur når de er bagt, omend stadig lidt bløde. Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Formes straks til boller, der sættes på bageplader. Pensles med æggehvider og bages på nederste rille i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.