Boller

Boller

  • 11 Opskrifter
Fuldkorns boller bagt med bagepulver

Fuldkorns boller bagt med bagepulver

Form dejen til boller. Jeg fik 7 boller af denne opskrift. Ingredienser. 500 g sigtemel. 5 dl coop fuldkornshvedemel (eller andre kerner, da coops fuldkornshvedemel er 1/4 hvede kerner)
Tips fra professionelle bagere

Tips fra professionelle bagere

  Og selv om jeg har bagt mange brød og boller, så har resultaterne være temmelig svingende. Og skulle du nu få lyst til at bage et brød, så kan jeg anbefale denne opskrift, som både kan bruges til boller og brød
Minirugbrød med chokolade og nødder

Minirugbrød med chokolade og nødder

 20 boller1 pakke rugbrødsblanding, min favorit er finax eller nettos den billigste. Form til boller eller lave en stor firkant som derefter skæres i små firkanter a 5x5 cm.   20 boller
Langtidshævede LOW FODMAP boller

Langtidshævede LOW FODMAP boller

Disse boller er efterhånden fast inventar i mit køkken, efter jeg har fundet ud af, at min mave fungerer meget bedre, når jeg følger en LOW FODMAP diæt
Squashboller med spelt

Squashboller med spelt

Pensel bollerne med yoghurt og drys med kærner. Bag bollerne i en forvarm ovn på 200 grader i ca. 12 stk
Italienske fuldkornsboller

Italienske fuldkornsboller

Opskrift på luftige italienske fuldkornsboller. De italienske boller er lavet med tørgær, durummel, fuldkornshvedemel og almindelig hvedemel
Italienske grovboller

Italienske grovboller

Her er en god opskrift på lækre, luftige italienske grovboller. Laves de fladere kan du også bruge dem som RIGTIG gode hjemmelavede burgerboller
Grovboller, pølsebrød og franskhotdog, glutenfri

Grovboller, pølsebrød og franskhotdog, glutenfri

, (dejen sætter sig og bliver mere fast når den hviler et øjeblik) mærk så på konsistensen, dejen skal have samme konsistens som frikadellefars, og lige akkurat kunne holde faconen til boller, hvis dejen er for tynd bliver de falde, og hvis for tyk bliver bollerne tørre
Grov boller

Grov boller

Idag har jeg leget lidt videre med opskriften og fundet frem til en omgang sunde, nemme grovboller, som ikke skal hæve natten over