K. o. r. t. e. f. n. y. å. i. p. g. a. m. ". P. c. v. s. j. d. l. æ. b. A. k. T. h. R. ø. u. D. (. ). q. H. ,. S. Å. I. V. -. 7. 5. 0. é. 1. 2. 3. 4. W. F. J. O. N. L. w. z
E. n. k. l. a. s. i. c. h. o. d. e. g. m. u. r. p. å. t. D. v. f. ,. j. b. -. æ. M. H. y. N. (. G. T. ). J. ø. 2. 0. 3. 1. 5. 7. %. /. 4. ½. S. I. P. R. V. B. K
Når dette kanelbrød bager i ovnen, spreder der sig en fantastisk duft af kanel og kage i hele huset, og når det friskbagte brød skæres i tykke skiver, er det svært at holde fingrene fra det
N. å. r. b. a. g. e. n. v. d. j. u. l. t. i. s. æ. h. o. ,. k. ø. m. J. -. f. D. H. y. (. ). c. T. I. 2. 4. 5. 3. 0. 1. S. F. ½. p. x. V. L. R. P. 6. B. é. U. O. A. "
Dette er en god dansk klassiker forklædt som asiatisk mad. Retten er lidt spicy og kun børnevenlig hvis børnene er vant til at spise krydret og lidt anderledes, men det er en sjov ret at servere til veninderne
Forleden så jeg en lille smule af Det søde liv, hvor Mette Blomsterberg lavede brunsviger - det besluttede jeg mig for, at jeg så skulle lave i denne her weekend
G. e. m. t. k. a. g. r. s. n. b. l. i. v. d. ø. j. h. o. u. D. ,. æ. f. y. -. R. p. å. c. P. S. L. T. I. 1. 5. 2. 3. 0. (. /. ). H. 8. 4. M. N. O. 7. J. V. K. w. F
Min store nevø spurgte mig, om jeg ville hjælpe ham med, at bage en kage til hans klasse. Om fredagen har de klassens time, og skiftes til at have kage med
En dejlig lagkage med chokoladebunde, hvid chokolademousse og hindbærmousse. I min kollegas afdeling skiftes de til at have kage med hver tirsdag, og da det var Lises tur, spurgte hun mig, om jeg ville bage en kage til hendes afdeling
Dette er min første marcipankage. Altså med marcipan overtræk. Min bror havde fødselsdag i lørdags, og da han er en kæmpe kajkage fan, syntes jeg det kunne være sjovt at lave en af dem
I. d. a. g. e. r. t. h. l. o. w. n. ,. i. v. f. U. S. A. H. j. m. D. k. y. b. æ. s. ø. å. T. p. u. M. ". J. C. P. V. ). c. -. O. W. /. (. é. G. 1. 2. ½. ¼. 6. 5. 8. 0. F. B. K. R. '. 7. 3. L. E. ) g
E. n. l. u. k. s. æ. b. e. m. d. r. j. a. g. ,. o. f. t. i. S. A. p. C. y. v. J. D. h. å. L. T. I. 1. ½. 2. 0. -. 3. 5. /. c. ø. 4. z. 6. (. ). B. 8. R. H. M. K. O