Ved den første bid VED du bare at den i hvert tilfælde ikke er en af de sunde kage. Jeg var til sådan et tøj homeparty ved min rigtig gode veninde, og der blev sørget godt for os med både det ene og det andet
Men denne gang tror jeg at jeg har fundet den perfekte måde at tilberede dem på. Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv dem det sidste sprødhed
Rør dejen ud tilden er ensartet og hænger sammen i en stor klump. Tilsæt derefter rapsolie, sukker, salt, hvedemelet med fuldkorn, rugmel og groft rugmel
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
I en skål røres gæren ud i den lune mælk, tilsæt salt, sukker. Det er også en god anledning til at få tømt nogle af mel og kerne poserne – altså en ren win – win
Kender I de kager man bare vender tilbagetil igen og igen. Sådan en er denne æblecrumble. Den kan selvfølgelig også laves med pærer, rabarber eller hvad man nu har i stedet
Jeg har altid været vild med den, men synes slet ikke der er nok cookie dough i forhold til is. Jeg prøvede selv at lave en portion cookie dough sidste sommer og jeg fik slet ikke spist det med is - det blev bare trillet til kugler, smidt i fryseren og lige pludselig var det væk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.