Amok er nasjonalretten i Kambodsja. Mat fra Kambodsja kalles for Khmer-mat. Amok finnes det mange varianter av, men den inneholder som regel hvit fisk, kokosmelk, chili og
Der går ikke røg af et lam, hvis der ikke er grill. Posted on 28. maj 2012 by Karen Engell Dalsgaard. Pinsemiddagen valgte vi at indtage på Cafe Den Lille Terrasse
År 2015 har nu taget sine første spæde skridt og det tager sig godt ud indtil videre. ). I forbindelse med at man starter på et nyt år, mindes man oftest også alt det der har været i det forgangne
N. u. j. e. g. r. t. æ. p. å. m. l. n. I. d. a. s. f. o. D. b. i. v. B. y. 7. 0. h. O. 2. J. k. ,. ø. M. (. ). c. E. S. K. F. T. 4. R. -. 1. A. G. q. ”. 3. w. P. L. 8. /. 9. l g
Men det her går bare ikke i længden – mine nye cowboy bukser er ved at være lidt for stramme (købte dem lidt små i det, da jeg havde en forventning om at jeg selvfølgelig ville tabe mig)
Jeg besøgte AOH messen i Rødovrehallen i går. Fantastisk at kunne gå og gramse på alt det lækre garn, blive fyldt op med ny inspiration og få sat ansigt på flere af jer som jeg kun har "kendt" her inde på bloggen
Den havde vi i foregårs. Vores første fine pynteopgave. Det er jo det alle tænker på, når man hører ordet konditor, så vi var alle meget begejstrede over endelig at skulle give os i kast med noget ægte kage kunst
Rejesuppe. 4 personeringredienser. 400 g rejer1 spsk. gul karrypasta (fås som mild, medium eller hot) - jeg kunne kun finde nogle der var grønne, rød og gul karrypasta og ikke noget med de var mild, medium eller hot1 løg3 fed hvidløg2 spsk
I går blev min kære bedstemor begravet. Marcipan er og bliver en lækker spise, og noget af det mest simple der kan kreeres ud af marcipan må være kransekager
Denne simple og ultranemme pastaret med røget laks, frisk spinat og ricotta er blevet en af min nye favoritter og går ind under kategorien ‘aftensmad på kun 20 minutter’
jeg fik vasket gulve, sorteret og systematiseret i bunkerne af papirer til bacheloren og skabt en særlig hylde til alle biblioteksbøgerne der går på juleferie med mig
Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.