Mulighederne er mange, og tilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. Opbevar de syltede rødløg på køl, hvor de holder sig friske og spiselige i ca
Ja, det er måske lidt tidligt på sæsonen at snakke om syltning, men jeg tager glæderne på forskud. At sylte er en glimrende måde at gemme sine grøntsager til senere brug
I sensommeren sidste år syltede jeg asier for første gang, de er så gode. Vi har stadig ca. et halvt glas tilbage fordi vi har sparet på dem, men næste år skal der helt sikkert syltes flere
Så er jeg endnu engang hoppet på syltevognen og har kastet mig over to uskyldige agurker, der (håber jeg) snart er forvaltet til en lækker omgang syltede agurker
Det er første gang, at jeg laver hjemmelavede syltede rødløg. Det er som sagt virkelig nemt at lave syltede rødløg, og de kan sagtens holde sig et par uger på køl
Men vi har alligevel nydt godt af friske tomater i hele august og september, og i går plukkede jeg en god skål blandede ribs- og cherrytomater som jeg syltede med lidt friske urter og hvidløg
De syltede kirsebær kan spises med risalamande, som tilbehør til is eller de kan bruges i en kage. Om sommeren er det ren luksus at kunne spise sig en mavepine til i kirsebær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.