…har jeg bagt en meget lyserød og super nem kage, nemlig en kokoskagemed smag af citron og vanilje toppet med den mest lækre, snaskede og utroligt cremede frosting, du overhovedet kan drømme om
Kage er skønt at forgylde weekenden med. en god sandkage med frugt og chokolade - det er godt. Denne var ved at blive gammel, så den var perfekt til kageÆg og sukker piskes hvidt, der går lidt længere tid med rørsukker end med hvidt sukker, men det har mere smag
Bradepandekage med kokos og chokoladestykker. Det har mine kollegaer kækt bemærket, for der kommer ikke lige så mange kager med ind på arbejdet som tidligere
Giv et hjerte til en du holder af eller tage dem med til julehygge. Opbevar kagerne i en lufttæt beholder indtil de skal lægges sammen med marmeladen - derefter bliver de bløde
Bland mel og bagepulver og rør det i æggeblandingen sammen med kokosmel, hvis chokolade og vædske. Smelt den mørke chokolade i en skål i en gryde med lidt kogende vand
M. u. m. s. d. e. t. r. n. l. æ. k. a. g. ,. y. p. ø. o. b. å. h. v. i. f. j. F. O. T. L. R. (. 1. 0. ). 2. 4. /. 5. D. Y. S. E. A. B. c. x. 3. 8. -. K. é
F. y. l. d. i. g. k. o. s. a. e. b. t. m. r. h. p. c. f. n. E. v. ø. å. j. D. ,. u. ". S. H. 5. 3. æ. -. L. T. 4. 0. 2. 1. B. K. J. x. 7. O. 8. ½. 9. (. ). U. C. /. P. R. N. I. M. G
Fyldig kokoskage bagt medgrahamsmel og toppet med cremet chokolade frosting. Efter et kig i ingrediensskuffen blev vi enige om, at det skulle være en kage med kokos, og fordi jeg går lidt amok for tiden i diverse meltyper, så kom der også noget grahamsmel i
Jeg synes, at det grove mel giver en lækker og lidt mere rustik smag til tærten, men hvis du hellere vil have en tærtebund uden fuldkorn, erstatter du selvfølgelig bare grahamsmeletmed almindeligt fint hvedemel
Nyd din tilværelse med disse vafler, som er lavet på grahamsmel. Vaflerne smager dejligt og har en god konsistens med en blød midte og en sprød overflade
Så den blev brugt på at lave chokolade boller medgrahamsmel. Hvis børnene skal spise med, vil jeg forslå at bruge en knap så bitter chokolade, for at gøre bollerne lidt sødere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.