Riv marcipanenog rør sammen med havregryn. med is, flødeskum eller pisket vaniljecreme. Skær toppen af æblerneog udhul dem, så kernehuset fjernes samt ca
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æblerogmarcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
En blød og lækker, svampet kage med revne æblerog revet marcipan. Bondemanden var lige kommet ind fra fyrrummet med de aller-, allersidste af vores Belle de Boskoop æbler, så der måtte æbler i
Derudover fik jeg ryddet en lille smule op, gået en god tur med hunden og sat ny rekord på cyklen. Eller rettere muligheden for at eksperimentere med en ny opskrift
Opskrift på julekringle med lækkert fyld af marcipan, ingefær ogæble. Vi er kommet vidt omkring med alt fra surdejsbrød til signaturkage, gulerodsboller til pistaciemazarintærter og meget, meget mere
Det blev til nogle utrolig lækre kanel-marcipan-æble snegle med masser af det lækre "snav" i midten. Æblet gør sneglene mere saftigt, og det er sammen medmarcipanen skiftet ud med smør, så det er mere kaloriefattigt og jeg synes de er bedre end normale kanelsnegle
Fyld medmarcipanogæble. Pynt med perlesukker, glasur eller hakkede hasselnødder. Den anden halvdel kommer du klat af den blanding af sukker og smør på og tager et stykke marcipanogæble på
Den laver hun på nogle opblødte svesker, som kogesmed et æble skåret i små stykker. Vend med en strikkepind, så snart æbleskiverne har dannet let skorpe på undersiden
Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen medmarcipanen forsigtigt i æggemassen. I morgen skal jeg med mine forældre på tur, det er super skønt at der er nogen som vil underholde mig her i den "søde" ventetid
Spis skiverne i godt selskab ogmed flormelis, samt en god marmelade/syltetøj. dk, da alle andre opskrifter tilsyneladende var med enten fløde eller en hulens masse æg
Æbleskiver er faktisk ikke normalt noget jeg er super vild med. Opskriften er fra min trustet friend, Æbleskiver - Traditionelle og helt nye og spændende opskrifter af K
Skær æblerne i både og fjern kernehus og skrald. Når der nu er så mange æbler overalt, kan jeg virkelig anbefale at lave æble chutney som giver din mad et ekstra kick
Smag til med sennep, eddike, sukker, salt og peber. Skær æblerog ferskner ud i mindre tern. eddike (jeg fortrækker rødvinseddike, men andet eddike kan også bruges)
Efterår er lig medæbler, kanel i en lækker varm blanding. Bland alle de tørre ingredienser sammen med æg og det afkølede smør, til dejen bliver til en tyk cremet konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.