Denne variant på svinemørbrad laver vi både på grill og i stegegryde. Til ca 4 personer. 1 svienemørbrad1 pakke sliced baconca 1/4 pakke pikant smøreost, man kan også bruge en neutralost sammen med krydderurtersalt of friskkværnet peberSvinemørbraden pudses for fedt og hinder, og der skæres derefter en dyb rille på langs
Step 1. Tilberedning af fyld / relish. Hak løg, rødløg, hvidløg og peberfrugt og svits det på panden (styrke 4 eller 5 ud af 6) i et par minutter i olie
Jeg elsker et godt stykke laks, og det er selvfølgelig fordi det smager godt, men det hjælper også, at det er ret ukompliceret at lave og spise (ingen ben
W. a. u. w. d. e. n. i. s. r. b. k. ø. o. g. l. æ. ,. -. å. m. p. v. t. h. f. J. M. y. ". A. j. H. B. ü. D. (. 4. ). 7. 1. 0. %. 2. S. ½. P. R. 3. L. c. 5. T. 6. 8. F. 9. é. I
Jeg stod for nytårsdesserten. Mit valg faldt på denne lækre syndige brownie med hjemmelavet vanilleis ala mig og romglaserede bagt ananas og fersken ala Gabrielle Solis