1 håndfuld
ristede solsikkekerner (Jeg har vist skrevet det før, men i får den lige igen; solsikkekerner smager mindst lige så godt som pinjekerner og er 100 gange billigere)
Selvom vejret ikke ligefrem er til det, så er jeg altså i sommerhumør. Hvad er sommer lig med. Koldskål. Og man kan jo ikke få koldskål uden kammerjunkere, vel
Hvorfor får man midt i juni måneden lyst til en gryderet med oksekød, svampe og fløde. Ja, mit bedste bud må være det sidste døgns massive regnvejr, men gryderet skulle der altså serveres
… Solen skinner og vi slapper max af hos min søster. Her er der skønne høns i alle farver, et væksthus fyldt med solvarme krydderurter lige til at plukke af, rabarberbed, hyggekroge og ro
Så var den sommermad klar og lige til at indtage i drivhuset. Min datter havde set et billede på nettet med denne ret, som vi selv måtte gætte os til, da der ikke var en opskrift
En meget nem og lækker ret at lave, til en lun sommeraften på terrassen, er grillet pigvar. Man skraber pigvaren godt på begge sider – ligger dem i et fad
Det blev til en sød symbiose af sommermad, som jeg elsker, hvilket var tiltrængt oven på en tur til Paris, hvor koldskål ikke er at finde - og som slet ikke er til at lave på et hotelværelse
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Til at være sammen med familie og venner, nyde min yndlingsby København og alt hvad den indebærer og til at eksperimentere en masse i køkkenet med sommermad
Men at det er lidt gråvejr skal jo ikke afholde os fra at spise lækker sommermad som f. Så er sommeren kommet til Danmark - eller den VAR kommet, men nu er det ligesom om den er forsvundet lidt igen
Tidligere madplaner – Vegetarisk / Mad på under 30 minutter / SU-venlig mad / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Varmende hverdagsmad i december / Sund og nem hverdagsmad
Sommermad der egner sig til en middag i haven. Frikadellerne kan dog også sagtens laves om vinteren, men så ville jeg servere dem med en kålsalat og ovnstegte kartofler
Det er meget klassisk men det smager så englene synger og det er rigtig sommermad. Nu er de her de danske hvide asparges og de er fantastiske så skynd dig hen til din grønthandler eller der hvor du handler grønt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.