Det her er en dejlig nem og hurtig opskrift , hvis man er lækkersulten og skal have noget indenfor en overskuelig periode - den kan godt smuldre lidt, men det ødelægger jo ikke smagen
Jeg faldt lige over den her opskrift på Det ser ud som en dejlig variant af det ellers så efterhånden kendte kerneknækbrød, så den må jeg helt sikkeret prøve
- fik en idé om at kæresten min skulle have andet end bleg toastbrød med på sin madpakke, men da han ikke er så glad for kerner og groft brød, så gav han kravene om at der ikke måtte være kerner i,de måtte ikke være for grove og at de ikke måtte være tørre
Hvis man holder øje med reklameaviserne, så fås torskerogn meget billigt. Dertil er det sundt, så der er ingen grund til ikke at lade det indgå i frokosten
Hak løget. Skræl gulerødderne og skær i små tern. Varm olien i en gryde og brun karryen af. Tilsæt løg, gulerødder og presset hvidløg og steg et kort øjeblik
Bagekursus d. 08. 10. 11. Disse små brød, smager helt fantastiske og kan varmt anbefales. Ingredienser5 dl lunkent 50 g røde linser (kogte) 1 tsk sukker /eller honning 1 brev tørgær 10 g Fiber husk 45 g solsikkekerner 30 g hørfrø 1 tsk salt 50 g quinoa flager 50 g rismel ½ tsk kulør 350g brown mel Doves farm 1