er jeg fan af disse blinismed kaviar ogrøgetlaks som en forret. Med skyr, laksog kaviar på toppen er disse blinis små protein bomber som er en sand symfoni af smagsindtryk
Pastaretten har en skøn smag af røgetlaksog er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Blinis kan toppes med rejer, røgetlaks, gravad laks, varmrøgetlaks eller stenbiderrogn. Tåler man ikke mælk, er avocado blended med citronsaft og salt et dejligt alternativ
Salat medrøgetlaks, saftig vandmelon, cremede avocadoer, rødløg, frisk mynte og sort sesam. Fordel dem på en tallerken sammen medlaks i små stykker, stykker af avocado samt rødløgsringe
Blinismedstenbiderrognoglaksecreme, pyntet med rødløg og purløg, er en forårsklassiker. Serveres blinis til frokost passer det fint til med et lille glas snaps eller vodka
Anret laksmed agurk, marineret hytteost og det sprøde rugbrød. Snit purløg og blend med olie. Lækker forret der er lidt speciel med den marinerede hytteost
Pynt med chipsen og ærteskud. Rygeost Fløde Ærter Salt Peber Det blendes og smages til. Skrald og skær MEGET tynde skiver , kommes i varm olie , pas på at de ikke bliver for mørke , så smager de brændt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.