Linse-tartar, oliventapanade og blomkåls-guacamole
Veganissen
Veganissen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 20 g skalotteløg
  • 50 g champignon
  • 80 g kogte grønne linser
  • 1 tsk soya
  • 2 tsk tomatpure
  • 1 knivspids knust chili
  • peber
  • 1 lille håndfuld frisk basilikum
  • 5 soltørrede tomater
  • 50 g sorte oliven uden sten
  • 40 g pinjekerner
  • 1 kvivspids sort salt (eller alm salt)
  • 100 g blomkål
  • 1 forårsløg
  • 1 avocado
  • 1 spsk citonsaft
  • 0,5 tsk salt
  • 0,25 tsk chili

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.