Chokoladen smeltes i chokoladesmelterSådan ser en færdig nøddebund udDe optøede bær vendes i flødeskummetSkummet fordeles ud over nøddebundenFørste lag af kagen er færdigOvenpå øverste lag nøddebund, fyldes den smeltede chokolade over
L. a. g. k. e. m. d. v. n. i. l. j. b. u. o. r. ø. f. y. t. c. s. -. T. å. h. ,. H. æ. S. p. F. K. 2. O. M. 4. 0. 1. 5. 8. 3. D. =. B. (. ). J. /. 6. 9. 7. E. ½. P. I. V. R. z. C. N. w
S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Lagkagebundene fryses i frysepose med bagepapir som mellemlægspapir. Når nu man bager god kage med god smag, synes jeg også godt man må smage det og ikke kun anse det som spiseligt “mellemlægspapir”
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
a også brugt den i en lækker othellolagkage, og det klædte også moussen rigtig godt. Dette er en chokoladekage med hindbærmousse, og den er bare underskøn
Rabarberflødeskummet kommes ovenpå nøddebunden og pyntes med jordbær eller anden frisk frugt. (Jeg har brugt en oval form, med bagepapir, som er lidt større end en alm rund springform
Lad lagkagebunde og makronbunde afkøle helt inden de lægges sammen med kagecreme. Da jeg nok må indrømme at jeg er vild med kage, har jeg dog også en favorit i blandt dem alle
Starter altid med at bage bundene, da de skal være kolde inden mousserne lægges sammen. Nøddeblandingen røres sammen med æggehviden, så det bliver en tyk grød
-) - med bagværk i køkkenet, huhu. - men håber det bliver nemmere med spisning og det hele. Derefter skal kokosmel og hvedemel røres sammen med blandingen
E. n. l. a. g. k. e. m. d. v. i. j. b. u. ,. t. o. r. -. æ. s. p. y. f. w. D. ø. J. å. L. h. S. M. T. I. 2. 1. 5. O. 4. 0. 8. =. (. ). B. 3. /. c. H. N. 6. P. R. ½. F. V. K. é. g l
Så er det blevet min tur til at have kage med på arbejde igen. Hak chokoladen groft, og kør den let med nødder, mandler, mel og vaniljekorn i en blender – endelig ikke for fint blendet
Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret glad for lakrids, men min søn er, om nogen, endnu mere glad for lakrids, end jeg er og så er han kagefan (og lagkagefan) af dimensioner
Det særligt smarte ved denne lagkagemednøddebunde og lækkert fyld er, at du kan lave den i ét hug – altså uden at den nødvendigvis skal stå på køl natten over
En dejlig lagkagemed chokolade/orangecreme. Ikke helt så vammel som en almindelig cremefyldt lagkage på grund af appelsinens friske pust, men stadig syndigt lækker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.