E. n. l. a. g. k. e. i. s. ". v. r. d. b. t. -. y. j. h. f. D. o. m. ø. c. u. ,. æ. p. K. å. L. O. T. I. 3. 2. x. 0. 4. S. M. A. 1. /. 6. 5. 7. ½. (. 9. %. ). C. F. R. H. B. V. é. P. N. J. G
Sprød, sød, frisk, knasende, kold og sommerlækker. Og piv-let at lave tilmed. Som det sommerbarn jeg er, har jeg min favorit fødselsdagskage altid været denne her
L. a. g. k. e. m. d. c. h. o. l. b. u. n. ,. å. æ. r. -. j. s. f. i. D. y. t. p. P. ø. J. v. H. S. M. K. (. ). 1. T. 2. 3. I. x. 0. 4. 5. A. F. O. ½. 6. B. R. N. 9. %. 7. 8. V. /
Til fyld og pynt brugte jeg3 dl piskefløde2-300 g jordbær1 brev færdig lagkagecreme (pulver)½ L mælkCremen røres af pulver og mælk og hviler 15-30 minDe optøede jordbær (væden er siet fra) moses med en gaffel
S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
En dejlig lagkage med chokoladebunde, hvid chokolademousse og hindbærmousse. Lise ville gerne have en lagkage, og efter lidt overvejelse, så blev det til denne med chokoladebunde, sukkerlage med citron og mørk rom, hvid chokolademousse med citron og hindbærmousse
Så er jeg tilbage efter en lille pause på bloggen. Jeg har været en uge i Tyrkiet på "all inclusive hotel" og tror jeg blev vant til den afslappede livstil hvor maden blev serveret for mig
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. o. t. j. e. -. i. f. n. k. m. V. v. y. ,. O. ). D. æ. F. c. w. L. p. å. b. u. J. /. M. S. 6. N. E. 1. (. 2. 5. 0. ½. P. K. U. H. B. T. C. 8. z. 4. ". A. ) l
I. s. ø. n. d. a. g. f. e. j. r. v. i. m. 3. å. l. t. o. h. J. p. u. P. ,. b. ". k. M. H. w. y. c. 2. D. æ. (. ). T. 1. 5. A. -. L. B. 8. 0. /. 4. 7. ½. S. V. R. F. K. N. C. O