H. v. i. d. c. h. o. k. l. a. e. g. r. s. m. u. E. (. å. ). n. f. p. t. b. ø. D. j. ,. y. J. æ. M. /. 2. 0. 1. 4. 9. -. #. O. 3. 5. é. 6. 7. S. P. R. L. K. ". F
E. n. t. ø. s. e. u. r. i. l. K. b. h. a. v. d. g. o. ". S. y. C. p. c. k. ,. m. D. æ. f. j. -. 1. 2. 5. 8. 0. ½. x. R. w. L. q. P. J. B. ü. 3. M. T. å. V. F. 7. H. s l
Drys med ekstra pulver. Blåbær medhvidchokolade1 Bakker blåbær, på køl100 g hvidchokoladeHindbærpulver, lakridspulver eller begge. Smelt chokoladen over vandbad2. Når chokoladen er smeltet rører pulveret i - jeg brugte 1 tsk pr. dyp de kolde bær i chokoladen og læg den på en bageplade med bagepapir4
Nøddebund. kog lidt af fløde op medchokoladen og smelt husblas i. pisk fløde let med æggeblomme, vaniljepulver og flormelis, piskes sammen med creme fraich og Philadelphia
Beklæd en tærteform med et stykke bagepapir og kom kagedejen op i formen. lakridspulver. hvidchokolade. Smelt smør og chokolade langsomt over et vandbad og pas på der ikke kommer damp i det
Jeg hakkede hvidechokolade meget groft og blandede det med tranebærrene. Tranebær og chokolade blev hældt op i sukker-smør og lige kørt med rundt, hvorefter de tørre ingredienser kom med i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.