J. e. g. h. a. r. t. p. n. f. o. s. ø. m. i. d. l. ,. u. æ. j. k. D. c. y. v. å. M. R. -. x. 1. 0. A. S. C. z. 2. I. (. ). 8. ½. 5. b. F. K. 3. V. 4. T
En spinatroulade med fyld af rejerog røget laks og en blød, frisk og lækker mayo-dressing. Tø spinaten op, tryk så meget vand som muligt ud af den og hak den groft med en kniv
Behold stilkene og stop dem sammen med citronerne ind i kyllingen. Imens du skærer kyllingen ud, skraber du kartoflerne løse af bunden på bradepanden og hælder skyen fra over i en skål
Stryg ned til din nærmeste fiskehandler og smæsk dig med snowcrab, grønlandske rejer. Start med lidt og øg mængden når det bliver mayonnaise-agtigt i konsistensen
chorizo af den bløde slags (Irma’s er ret gode) i skiver a 1 cm 3 kyllingebryster i tern 250 g frosne eller friske okra skåret i halve 2 blegselleri, finthakket 2 løg, finthakket 1 grøn peberfrugt, finthakket 2 [. 3 stk chorizo
chorizo, hvidløg og chili skæres i skiver og kommes på en pande sammen med olivenolie. Når spaghettien er kogt hældes vandet fra, og pastaen kommes op på panden, og vendes rundt sammen med de andre ingredienser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.