Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudlerog peanut butter dressing. Varm en pande med en smule olie og svits grøntsagerne, tilsæt også de frosne edamame bønner
Når nudlerne nu er sprøde på begge sider, så hælder du en blanding af soya’erne, sukker, og vin på og skiller nudler forsigtigt fra hinanden med to spisepinde
Bland det med æggene og tilsæt nudlerog de to forskellige soja saucer. Gulerods salaten er en jeg før har lavet bare i en skrabet version med dressingen af sesamolie, citron og ristet kardemomme
Spæd op medkogevand fra nudlerne til retten er tilpas fugtig. Kognudlerneog hæld vandet fra. Varm godt igennem og server drysset med resten af koriander
D. e. n. r. t. k. l. o. g. s. u. p. æ. m. å. d. a. f. ø. R. i. ,. h. I. b. v. -. j. J. y. U. (. 4. ). 1. c. 2. 0. 3. q. 7. 5. w. ½. Ø. K. S. L. G. H. V. 6. T. 8. 9. é
Hvis du tilmed har en rest kogte ris er det bare endnu nemmere. Jeg laver af og til en hel kylling, da kylling tilberedt på den måde smager virkelig godt
Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. 1 mango 2 -3 avocado afhængig af størrelse 1 håndfuld salat (lidt blandede små blade) 1 lime (saften af) 1 tsk. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1½ kg kogte kartofler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.