Mine tog ca. Hvem kender ikke den her. Jeg har, tro det eller ej, aldrig lavet den før i dag. Ved ikke helt hvad det skyldes, men tror det hænger sammen med, at så mange har et helt specielt forhold til denne ret, og måske har jeg været bange for ikke at kunne leve helt op til det billede den enkelte har af denne ret
4-5 personer2 kg. afpudsede svinekæber3 rødløg i kvarte stykker3 alm. løg i kvarte stykker6 gulerødder i halve stykker4 persillerødder i halve stykker1 fennikel i mindre stykker3 laubærblade1 liter mørk øl1/2 l æblejuice1/2 bundt frisk timianhavsalt og friskkværnet pebersmør1-2 boullionterningFå slagterne til at fjerne fedt og sener fra kæberne, så de er klar til brug
Efterår og vinter er for mig lig med braisering. Mad der passer sig selv i ovnen i timevis, mens der breder sig en skøn duft i hele huset, med et resultat der er virkelig mørt kød og sovs med masser af smag