Smøreost medmælkebøtteblomst og citron. Hver år når den nye purløg dukker frem rører jeg altid en neutral friskost med masser af purløg, det smager fantastisk
Jeg har tilmed googlet mig til, at mælkebøtten virker fantastisk mod gigt og andre ledproblemer. Af disse ukrudtsplager lavede vi mælkebøttemarmelade med mynte og ingefær og af skvalderkålen blev det til en pesto med hasselnødder, citron og hvidløg
dette bliver så mit bedste bud på havremakronermed hyldeblomst. Har lavet flere forsøg med at bage med hyldeblomster, problemet har været at få det til at smage nok af hyldeblomst
Jeg startede med at klippe alle de gule kronblade af selve mælkebøtteblomsten. Jeg har en fornemmelse af, at man skal være rimelig omhyggelig, så man undgår at få dele af den bitre mælkebøtte med i gryden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.